Samarbetspartners

Vill du med ditt företag synas med oss under detta arrangemang? Vi har målsättning att göra detta till ett årligt arrangemang med mottot ”Sveriges positivaste hinderlopp”

Vår ambition är att hitta en sponsor per hinder, dvs 30 företag som namnger ett hinder med sin egen marknadsföringsmaterial. Se exempel från Malens Snickeri och Bole i Båstad

sponsor-bild

Antingen väljer ni att bygga ert hinder själv enligt överenskommelse med undertecknad eller så väljer ni att betala 5 000 kr då väljer vi ett hinder till er. Eftersom vi måste göra stora delar av banan på söndagsmorgon innan loppet börjar kl 10.00 så hoppas vi att någon väljer alternativ 1. För alla som går in i samarbetet på detta sätt så medföljer en gratis startplats i loppet.

Förutom hinder sponsorer så behöver vi även hjälp med priser, give aways i målområdet och gärna någon utställare som vill finnas i start/målområdet.

Förutom att alla sponsorer kommer synas på plats vid sitt hinder eller vid startområdet så kommer även er logga finnas på denna hemsida. Vi kommer dessutom spela in en film från loppet där ert hinder kommer synas tillsammans mer ert marknadsföringsmaterial.

Låter detta intressant, tveka inte att höra av er till undertecknad på sltopprestation@gmail.com

Vänligen

Sven Lindeberg
Tävlingsledare

Village fys – En komplett anläggning för all sorts träning i utomhusmiljö.


TeamSportia_CMYK
Picture (Device Independent Bitmap) 1

A9R4995
Helsingborgcity

bastadgruppen

 ladda nedbeachclub

byggmax

vegerietica_nara_hamiltonbjarentrailrun-720x251bjarerun

Ylle_logo_Lago   hall