Ängelholm 19 Juni

Har du det som krävs?
Den ultimata utmaningen för dig som gillar olika fysiska påfrestningar i form av backar, klättra över väggar, bära tunga vikter, ta sig fram i lera mm.

På Lingvallen (skärlderviken) utanför Ängelholm tar du dig igenom 30 hinder på ett varv om 4,5 km. Inför 2021 har vi gjort loppet ännu bättre med inspiration från tidigare års lopp samt SM i militär hinderbana.

› PM för XtremeRun den 19 Juni

Ansvarig för banan är Sven Lindeberg, som varit med i Svenska landslaget i militär femkamp i 25 år och har massor av erfarenhet.

Klasser (max 150 st) per tävling
Vi kör en tävling 10.00-12.00, skulle det bli fler anmälningar än 150 pers så kommer vi även köra en tävling efter lunch. I samband med anmälan så mejlar ni sltopprestation@gmail.com om ni har önskemål om starttid eller att springa i samma startgrupp som någon annan. Det kommer vara startgrupper på ca 12 personer som startar var tredje minut.

Priser till och med den 12/6-2021 är:

Män/kvinnor 220 kr

Pojkar/flickor under 15 år 120 kr

Efter detta datum gäller efteranmälan på tävlingsdagen om det finns plats mot en avgift på 300/150 kr.

Anmälan görs via denna länk: Anmäl dig här

Tävlingskansliet /Race Office
Finns på start- och målområdet på Lingvallen.

Nummerlappar
Hämtas vid starten från klockan 08.45 på tävlingsdagen dock senast en timme innan din starttid. Nummerlappen fästes synligt på bröstet under hela tävlingen.

Vattenstation
Vätska och kommer att finnas i varvningsområdet och start- och målområdet.

Priser
Medalj till alla som genomför tävlingen.

Omklädningsrum och duschmöjligheter
Finns i mycket begränsad form, dock möjlighet att spola av sig om det skulle vara riktigt lerigt.

Så här tyckte några som deltog i tidigare Xtreme Run

”Vi har haft en underbar dag. En trevlig bana i fina omgivningar. Lättare hinder än t ex Toughest, men en rejäl utmaning löpmässigt. Framförallt var det en väldigt trevlig dag.”

”Har sagt det flera gånger innan men Is Göta Friidrott och Triathlon och Sven Lindeberg och Emma Jonsson ska ha en fet eloge för arrangemanget WOW!!! Så trevligt och bra!”

”Jag håller inte alls med vinnarna på pallen för extrem Run där de sa att banan var dåligt utmärkt…herregud det fanns ju hejande och glada peppande funktionärer längs med varje hinder, varje krök, bakom varje liten vrå fanns inte en chans att springa fel och hela mitt lag håller med tack för ett jätteväl arrangerat lopp alla dagar!!!”